Sopiva treeni päivään

Kaikki päivät eivät ole samanlaisia. Välillä yöunet ovat jääneet vajaiksi, tai työpäivä on ollut poikkeuksellisen rankka. Silti pitäisi lähteä salille tai laittaa lenkkarit jalkaan ja suunnata metsäpolulle.

Sykemittarin avulla varmistat, että treenisi on sopiva juuri tähän päivään ja kuntosi kehittyy ilman ylikuormittumisen vaaraa. Unen mittaaminen kertoo sinulle siitä, miten olet palautunut ja mihin olet valmis tänään. Seuraamalla sykettäsi pystyt varmistamaan että treenisi pysyy tavoitealueellasi ja vuorottelet peruskuntotreenejä haastavampien harjoitusten kanssa, jolloin kestävyyskuntosi kehittyy.

Axon Profil tarjoaa valikoimissaan monia erilaisia aktiivisuusrannekkeita ja sykemittareita, joista löytyy sinun arkeesi sopivin malli. Työpäivän aikana saat tärkeimmät henkilökohtaiset puhelut ja tekstiviestit aktiivisuusrannekkeeseen. Verenpaineen seuranta on suosittu ominaisuus niille asiakkaille, jotka haluavat seurata omia paineitaan läpi päivän ja kerätä tietoa lääkityksen arvioinnin tueksi. Päivittäisen askelmäärän seuraaminen auttaa sinua tauottamaan istumista ja motivoi valitsemaan kävelyn auton sijaan lounaalle lähtiessä.

Jos tavoitteenasi on painonhallinta, kalorien kulutuksen seuranta antaa sinulle täsmälliset tiedot kulutuksestasi. Syöttämällä ne valitsemaasi painonhallintasovellukseen tai kaloripäiväkirjaan voit suunnitella päivän syömisen niin, että laihdutus pysyy keveänä ja mukavana, mutta silti tehokkaana. Dieetti, jossa päivän treenit ja arkinen kulutus yliarvioidaan tai aliarvioidaan johtaa helposti ylilyönteihin ja hyvin alkanut laihdutus menee pieleen. Aloita vaikka kävelyhaaste yhdessä ystävien kanssa, ja huomaatte positiiviset vaikutukset vielä tämän kesän aikana!